Kulturni dom Slovenj Gradec

Logo

Kontakt

 •  

  KULTURNI DOM SLOVENJ GRADEC
  Francetova 5
  p. p. 51

  SI-2380 Slovenj Gradec

   

  Davčna št.: SI-10417443
  Matična št.: 5566355  

 •  

  BLAGAJNA, T. (02) 88 12 493

  Nakup vstopnic je možen samo pri blagajni KDSG. Blagajna je odprta uro pred vsako prireditvijo oziroma filmsko projekcijo. Rezervacija vstopnic je možna na obeh tel. št. v urah, ki so navedene spodaj, oziroma preko e-pošte:

  blagajna@kulturni-dom-sg.si 

   

  CENIK KINO VSTOPNIC:

  5,00 € = 3D filmi

  4,00 € = redna cena, kino ob kavi, torkov film tedna

  3,50 € = nedeljska filmska matineja 

   

  TAJNIŠTVO, T. (02) 88 45 005

  Pon. 8.00 – 10.00

  Sre. 8.00 – 10.00 in 13.00 – 15.00

  Pet. 8.00 – 10.00

Domov » abonmaji » Filmski abonmaji
A+ R A-

Filmski abonmaji

E-pošta natisni PDF

FILMSKI ABONMA KINO KLUB
Večerni filmski abonma zajema devet filmskih predstav. Namenjen je ljubiteljem sedme umetnosti z žanrsko razgibanim izborom in ambicijo iskanja odlične filmske produkcije. Gre za izbrane filmske naslove svetovne produkcije, s poudarkom na evropskem filmu, nagrajenih filmih in filmih s festivalov. Predstave bodo praviloma vsak tretji ponedeljek v mesecu ob 19.30.
Imetnike filmskega abonmaja KINO KLUB bomo obveščali in vabili na občasne dogodke in delavnice s področja filma, ki bodo v Kulturnem domu Slovenj Gradec.
Vsi imetniki filmskega abonmaja KINO KLUB si lahko v času od 1. 10. 2017 do 31. 5. 2018 ogledajo vse predstave FILM TEDNA po znižani ceni 3 EUR.

 

FILMSKI ABONMA KINO OB KAVI
Filmski abonma v dopoldanskem času je namenjen ogledu odličnih filmov, druženju ob kavi, čaju in pogovoru. Letos zajema ta abonma devet predstav. Pred projekcijo bo vodja projekta predstavil film in ga po njej skupaj z obiskovalci pokomentiral. Predstave bodo praviloma vsak drugi torek v mesecu ob 10. uri.
K vpisu tega abonmaja vabita Kulturni dom Slovenj Gradec in Mocis, U3ŽO (Univerza za tretje življenjsko obdobje Slovenj Gradec).

 

ŠOLSKI FILMSKI ABONMA
Prva projekcija bo ob 14. uri, druga pa ob 17. uri (programsko enaka, a ob različnih urah).
Ta abonma zajema devet filmskih predstav. Gre za izbran, žanrsko razgiban izbor kakovostne filmske produkcije. Predstave bodo praviloma vsak prvi torek v mesecu ob 14. in 17. uri.
Strokovno usposobljen sodelavec bo pripravil uvod in po projekciji vodil pogovor o filmu. Skozi sezono bo predstavil zgodovino filma, spregovoril o filmski teoriji, produkciji, fotografiji v povezavi z ogledanimi filmi.
Pred projekcijo bo vodja projekta predstavil film (didaktično, filmska vzgoja), po njej pa ga skupaj z obiskovalci pokomentiral, po potrebi razložil in odgovarjal na vprašanja.
O zgodovini filma, filmski teoriji, produkciji filma. O zgodbi (narativno), kadriranju, barvah, estetiki (fotografija) in še kakšnem, seveda v odvisnosti od predstavljenega oziroma predvajanega filma.
Abonma se vključuje med ponujene obvezne izbirne vsebine na srednjih šolah.

 

 

 

Cenik rednih cen filmskih predstav v Kulturnem domu Slovenj Gradec:
• redni film 4 EUR
• 3D film 5 EUR 
• film tedna (ob torkih zvečer) 4 EUR
• nedeljske matineje 3,50 € (tudi za 3D filme)

 

Cenik abonmajev 2017-2018

Spletna stran kulturnega doma Slovenj Gradec uporablja piškotke, s katerimi omogočamo kvalitetno uporabniško izkušnjo in pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani. Za nadaljevanje uporabe naše strani se morate strinjati s piškotki. Če bi radi izvedeli več o piškotkih, si preberite našo pravno obvestilo.

Sprejemem piškotke te spletne strani!

EU Cookie Directive Module Information